TRIMITETI EMAIL LA CONTACT@INSARCINATA.INFO
SUNATI ACUM 0800 07 00 05
DONEAZA - DONATE

Copii salvati de la avort

O parte din sutele de copii salvati de la avort prin centrul nostru de consiliere si sprijin, din ianuarie 2017 si pana astazi. Pozele copiilor sunt postate cu acordul mamelor.

 

Daca ați donat sau vreți sa faceți o donație, vă rugăm să vă abonati la rezultatele activității noastre ca să le primiți pe email :
* câmpuri necesare

Asociația Glasul Vieții va folosi informația din acest formular ca să țină legătura cu tine și pentru a te informa despre folosirea banilor donați de tine. Te rugăm să ne spui căile prin care vrei să primești vești de la noi:

Te poți răzgândi oricând dând click pe link-ul Dezabonare de la subsolul e-mailului pe care l-ai primit de la noi ori contactându-ne la AjutaMamaSiCopilul@gmail.com. Vom trata informațiile dvs. cu respect. Dacă dați clic pe Abonează-te, sunteți de acord că putem procesa informațiile dvs. în conformitate cu acești termeni.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Dând clic pe Abonează-te pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici