TRIMITETI EMAIL LA CONTACT@INSARCINATA.INFO
SUNATI ACUM 0800 07 00 05
DONEAZA - DONATE

CENTRU DE CONSILIERE PRE/POST AVORT

Ghidul donatorului

Daca aveti intrebari legate de donatii online, aveti un ghid de donatie pas cu pas AICI

Pentru orice informatii puteti sa ne sunati oricand la numarul 0727 357 297


Echipa noastră a salvat, de când și-a început activitatea și până în prezent 1255 de mame și 800 de copii. Proiectul nostru de sănătate și viață pentru mame și copii se susține doar prin donații. Ajută-ne să continuăm! Cu doar 10 € pe lună, poți salva o viață.

Depindem în mod direct de modul în care oamenii se implică și se responsabilizează pentru o societate sănătoasă. Noi te ajutăm să înțelegi care sunt activitățile noastre și îți prezentăm punctual cheltuielile și rezultatele noastre.

Centrul de consiliere are nevoie de ajutorul tău pentru a-și continua activitatea de a salva vieți. Fiecare viață merita salvată.
Pentru a ajunge la fiecare mamă în parte, noi cheltuim 10 € lunar, iar pentru a sprijini o mamă și copilul ei, cheltuim, in medie, 40 € lunar.
O întreagă societate are beneficii directe din susținerea vieții și protejarea mamei și a copilului. Toate societățile civilizate se coresponsabilizează pentru protejarea celor mai fragili, mai mici și mai neajutorați. Ajută mama și copilul! Depind doar de tine.

Costuri Echipa Consilieri – 1500 €/luna
Costuri Comunicare – 400 €/luna
Costuri ajutor mamici – 2000 €/luna
Costuri de operare (energie, internet, telefonie etc) – 300 €/luna
Costuri Total = 4200 €/lună

Avem nevoie urgenta pentru acoperirea cheltuielilor lunare! Va rugam ajutati-ne sa putem ajuta!

Introduceți suma de donat

DISTRIBUIE
DONEAZĂ ACUM