TRIMITETI EMAIL LA CONTACT@INSARCINATA.INFO
SUNATI ACUM 0800 07 00 05
DONEAZA - DONATE

Cautam 1.000 de donatori care sa doneze in fiecare luna 10 lei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ajutorul mamelor centrului nostru costa, in medie, aproximativ 10.000 lei pe luna (click aici pentru a vedea istoricul ajutoarelor oferite mamicilor in primele 5 luni ale anului) Ca sa putem ajuta mamicile, cautam 1.000 de donatori care sa realizeze o donatie automata lunara de 10 lei (sau mai mult cei care doresc). 10 lei sunt doar cateva paini.

Cu doar 10 lei pe luna poti pune umarul la salvarea vietilor copiilor care sunt avortati din cauza saraciei (cu toate ca mamele nu isi doresc sa avorteze dar se simt constranse din cauza saraciei).

1. Pentru a seta o donatie automata lunara prin CARD bancar, click aici

2. CLICK aici sa vezi cum poti seta o donatie automata lunara ONLINE prin BANCA ta

Donatiile lunare ne ajuta sa ne estimam veniturile, ca sa stim la randul nostru cat putem ajuta. Daca ar fi sa alegem, preferam un 10 lei pe luna, fata de 100 de lei o donatie singulara, pentru ca stim ca cei 10 lei, chiar daca sunt mult mai putini, vor veni in fiecare luna si avem baza in ei.

Ai intrebari legate de moduri de donare? Nu ezita sa ne suni: 0751 174 803. Pentru cei din afara tarii: +40751 174 803 sau 0040751 174 803.

Un bax de scutece costa 40 lei (cel mai ieftin), o cutie de lapte praf  costa 25-30 lei. Cei care doresc, pot dona un bax de scutece sau o cutie de lapte praf pentru o mamica aflata in nevoie, pentru a salva un copilas.

Intr-un an si jumatate am reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa salvam sute de copii de la avort si sa sprijinim tot atatea mame fericite. Dar avem nevoie de sprijin material pentru a continua. Costurile sunt mari si nevoile mari. Dar putinul tau, dat din inima, impreuna cu putinul celorlalti, face minuni!

Ajuta-ne sa ajutam! 

Reportaj Trinitas TV despre centrul nostru:

ADAUGĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *