TELVERDE CENTRU DE CONSILIERE

2%

Echipa noastră a salvat, de când și-a început activitatea și până în prezent 973 de mame și 721 de copii. Proiectul nostru de sănătate și viață pentru mame și copii se susține doar prin donații. Ajută-ne să continuăm! Cu doar 10 € pe lună, poți salva o viață.
Depindem în mod direct de modul în care oamenii se implică și se responsabilizează pentru o societate sănătoasă. Noi te ajutăm să înțelegi care sunt activitățile noastre și îți prezentăm punctual cheltuielile și rezultatele noastre.

Centrul Telverde are nevoie de ajutorul tău pentru a-și continua activitatea de a salva vieți. Fiecare viață merita salvată.
Pentru a ajunge la fiecare mamă în parte, noi cheltuim 10 € lunar, iar pentru a sprijini o mamă și copilul ei, cheltuim 40 € lunar.
O întreagă societate are beneficii directe din susținerea vieții și protejarea mamei și a copilului. Toate societățile civilizate se coresponsabilizează pentru protejarea celor mai fragili, mai mici și mai neajutorați. Ajută mama și copilul! Depind doar de tine.

Costuri Echipa Consilieri – 1500 €/luna
Costuri Comunicare – 900 €/luna
Costuri Centrul Sfânta Teodora – 400 €/luna
Costuri Total = 2800 €/lună, din care
se plătesc si impozite CAS către Stat

 

Avem nevoie urgenta pentru acoperirea cheltuielilor pentru urmatoarele 3 luni. 2800 €/luna * 3 = 8400€

Introduceți suma de donat

Donează
DISTRIBUIE
DONEAZĂ ACUM